IT Vakbeurs Internationaal Therapeut

Internationaal Therapeut 2018

Evenals voorgaande jaren presenteert Easy Brothers Software zich ook nu weer op de gezondheidsbeurs “Internationaal Therapeut” die dit jaar gehouden wordt op zaterdag 17 en zondag 18 november a.s. te Houten. Wij willen u van harte uitnodigen om deze beurs te bezoeken. Bestaande gebruikers kunnen ons tijdens de beurs eens persoonlijk ontmoeten, terwijl mensen die onbekend zijn met het programma tijdens de beurs de gelegenheid hebben om de programma's in werking te zien of ze zelf uit te proberen. Heeft u specifieke vragen, dan kunt u dit eventueel van te voren per e-mail melden; het is dan mogelijk om een afspraak te plannen, zodat u er zeker van bent dat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken. Daarnaast is deze beurs natuurlijk een mooie gelegenheid om uitgebreid kennis te maken met de wereld van natuurlijke gezondheid.

Easy Brothers heeft met de organisatie van Internationaal Therapeut afgesproken, dat u, als onze relatie, in aanmerking komt voor een speciale "relatiekaart", zodat u geen € 12,- maar slechts € 5,- betaalt om deze beurs te bezoeken. Klik op bovenstaand logo van Internationaal Therapeut om via een speciale webpagina de relatiekaarten aan te vragen.

De beursorganisatie stuurt u dan per omgaande de relatiekaarten en wat informatie over de beurs toe. Bezoek alvast de website: www.internationaaltherapeut.nl om snel te zien wat deze beurs inhoudt.